Hoe meld ik me aan bij de WSK?

Natuurlijk meldt iedereen die de doelstelling van de Werk- Steungroep Kleuteronderwijs kan onderschrijven, zich aan als lid. Aan het lidmaatschap van de WSK zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden klik op de button!

2014-06-20-wsk-lid-worden

Na het verzenden van het formulier ontvang je dan een wachtwoord en je kan de site bekijken, reageren op berichten aan leden en gebruik maken van speciale aanbiedingen. Het wachtwoord kan je wijzigen in de rechterkolom van de website (als je niet aangemeld bent – klik op ‘vergeten’ – vul je gebruikersnaam of emailadres in).

Ook leden die zich (vorig jaar) bij Martin hebben opgegeven, vragen we om onderstaand registratieformulier te gebruiken. Van veel leden hebben we minimale gegevens, terwijl we graag willen weten welke achterban we vertegenwoordigen. Dus ook gegevens als opleiding en werkomschrijving zijn van harte welkom. Velden met een * zijn daarom verplicht.

De persoonlijke gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en niet aan derden verstrekt!

Gebruik in je gebruikersnaam geen hoofdletters.
Krijg je de melding ‘de gebruikersnaam mag geen niet alfanumerieke tekens bevatten’.
Kijk dan even naar je gebruikersnaam – Een gebruikersnaam mag géén hoofdletters bevatten.

Krijg je dan nog steeds een foutmelding of heb je verder nog vragen, stuur dan een mailtje naar lidaboonstra@bixedu.nl en of bel 040-4020809. Zij helpt je dan snel op weg.
Vermeld je je telefoonnummer dan belt ze je terug, geef dan ook even tijden aan dat je telefonisch te bereiken bent.